Начало ММА Брус Бъфър: Нгану ще е никой извън UFC
0

Брус Бъфър: Нгану ще е никой извън UFC

Брус Бъфър: Нгану ще е никой извън UFC
0

„Гласът на октагона“ Брус Бъфър, който от 26 години е част от най-големите битки в света на ММА, включително и от UFC, отправи доста тежка присъда за бъдещето на Франсис Нгану. Ветеранът е видял абсолютно всичко в бизнеса на бойните спортове, като изрази притесненията си относно ситуацията около световния шампион в тежка категория.

Хищника“ води преговори за нов договор с UFC, като настоява да получава по над 1 милион долара за следващите си мачове. Освен това Нгану държи да има клауза в контракта, според която той ще може да проведе поне един боксов двубой. Амбицията на шампиона е да се изправи срещу Тайсън Фюри на професионалния ринг.

Брус Бъфър обаче предупреди Нгану, че ако той не подпише нов договор с UFC, много бързо ще се превърне в безгласна буква. Според легендата, това се е случвало и с други бойци, които са преценявали, че са по-големи от спорта.

Нгану ще допусне огромна грешка, ако поеме по свой път. Това ще е голяма глупост. UFC е като НФЛ на бойните спортове. Не искам други организации да се обидят, но ако той напусне UFC, ще стане господин никой. На никого няма да му пука за него след това“, категоричен е Бъфър.

twitter.com