Начало ММА Ти Джей Дилашоу прекратява кариерата си в ММА

Ти Джей Дилашоу прекратява кариерата си в ММА

Ти Джей Дилашоу прекратява кариерата си в ММА
0

Двукратният шампион в категория „петел“ на UFC Ти Джей Дилашоу прекратява състезателната си кариера в смесените бойни изкуства и изглежда, че кариерният му поход към октагона на най-голямата ММА организация е вече история. Майкъл Уонсоувър от MMA Mania потвърди информацията на известния журналист от бойните среди Ариел Хелуани, че Дилашоу е информирал компанията за намеренията си да спре с битките.

Ти Джей постигна две победи срещу Коди Гарбрандт

„Ти Джей е известил UFC, че планира отказване. Преди около месец рамото му беше оперирано след мача с Алджъмейн Стърлинг. Хирургът му е казал, че му предстои дълго възстановяване и има вероятност да му бъде направена втора операция. Контузията е много деликатна, травмата е една от най-неприятните, които могат да се случат на тази става“, обяснява Хелуани в Twitter.

„Ти Джей е казал на мениджъра си, че иска да си тръгне и че е уморен от всичко това. Разбрах, че шокът за мениджъра му и организацията е бил голям. Компанията е била информирана през последните две седмици. Очевидно той ще се опита да се възстанови на сто процента. Койз нае какво ще се случи после“, допълва журналистът.

36-годишният Дилашоу се би за последно през октомври, губейки с технически нокаут във втория рунд от настоящия шампион в дивизията Алджъмейн Стърлинг. Незабавно след загубата на Ти Джей (17-5), той призна, че се бори с травма в рамото от април тази година. Преди двубоя, боецът се възстанови успешно от контузия в коляното, която получи по време на битката си с Кори Сандхаген, която спечели с непълно съдийско решение.

От 2017-а насам Ти Джей имаше пет двубоя, от които спечели три – два пъти срещу Коди Гарбрандт и веднъж срещу Сандхаген. Загубите му са от Хенри Сехудо и Стърлинг.

тагове: