Начало ММА Тито Ортис: Приключих с политиката

Тито Ортис: Приключих с политиката

Тито Ортис: Приключих с политиката
0

Тито Ортис планира да сложи ръкавиците отново, а за целта той приключи с политическата си кариера. Бившият шампион на UFC в лека тежка категория е осъзнал, че това не е за него.

„Политическата ми кариера свърши на 100%“, Ортис увери пред MMA Junkie.

„Аз съм много честен човек. Поглеждам се в огледалото и не мога да лъжа. Казвам нещата, които вярвам, на децата си вечер преди да заспят. Не мога да им кажа едно и да направя друго.“

„Искам да живея в Америка свободно и гордо. Политиката обаче не е за мен, защото е отвратителна, това е срамен бизнес. Сега искам да се завърна в ММА. Свободен агент съм, чувствам се млад. Фокусирал съм се да съм в топ форма следващите 1-2 години“, признава Тито Ортис.

Този уикенд Ортис се връща обаче на боксовия ринг – срещу Андерсон Силва.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.