Начало Senshi Коментатор на SENSHI заслужи кафяв колан (ГАЛЕРИЯ)

Коментатор на SENSHI заслужи кафяв колан (ГАЛЕРИЯ)

Коментатор на SENSHI заслужи кафяв колан (ГАЛЕРИЯ)
0

С кафяв колан в бразилското джу джицу вече се гордее Борис Тонев – редактор в най-авторитетната българска медия за бойни спортове и изкуства Boec.BG и главен коментатор на елитната бойна верига SENSHI.

Тонев е дългогодишен състезател по граплинг, събмишън и бразилско джу джицу към „Боен Клуб Левски София“, като има редица престижни успехи от турнири и шампионати в САЩ, Канада, Европа, Балканите и у нас. Професионално със спорт се занимава от 2013-та, а от 2018-та е част от екипа на Boec.BG и Boec.COM. От две години води и тренировки за най-малките.

Той повиши своята степен по време на тридневен семинар (4-6 септември) в София под ръководството на Родриго „Компридо“ Медейрош – двукратен абсолютен световен шампион за черни колани/мъже (1999, 2000). Легендата в бразилското джу джицу лично му връчи колана. Това се случи в последната тренировка, когато още 7 представители от „Боен Клуб Левски София“ повишиха своя ранг. Сред тях е и главният треньор и основен двигател на отбора Константин Николов, който стана едва 11-ия черен колан под Компридо. Церемонията изненада всички и връчването се превърна в емоционален момент за цялата зала.

Честито на всички!

Очаквайте репортаж и ексклузивно интервю с „Компридо“  скоро в предаването за бойни спортове и изкуства „BOEC.BG“ по телевизия Bulgaria ON AIR.

Снимки: Надя Петрова