Начало ММА Тито Ортис: Вирусът е създаден от човешка ръка

Тито Ортис: Вирусът е създаден от човешка ръка

Тито Ортис: Вирусът е създаден от човешка ръка
0

Тито Ортис има интересна теория за новия коронавирус. Бившият шампион на UFC и член на Залата на славата е на мнението, че COVID-19 е биологично оръжие за потушаване на протести.

„Дали мисля, че коронавирусът е истински? На сто процента съм убеден“, започна Ортис. „Някой е направил вирус, който покосява всички възрастни хора. Лудост е и не ми се говори за това.“

„Спомняте ли си Китай и всичките протести? Имаше толкова много хора по улиците и всички искаха да са като американците, пееха националния химн. И след това цялото нещо се разпространи за ден.“

„Това е най-лудото нещо на света. Сега няма такива протести, нали? И в Италия е същото. Не виждаме вече стачки. Лудост!“, сподели още Ортис.

Американецът има интересно мнение за случващото се, но редица микробиолози потвърдиха, че COVID-19 не е човешко дело.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.