Начало Други Ивелина Илиева с емоционален пост в социалните мрежи

Ивелина Илиева с емоционален пост в социалните мрежи

Ивелина Илиева с емоционален пост в социалните мрежи
0

Ивелина Илиева излезе с много емоционален пост в социалните мрежи. Най-добрата ни джудистка е ядосана от безотговорността на част от българското население по отношение на спазването на правилата в период на карантина.

Илиева призовава хората да бъдат по-отговорни и да спазват всички мерки, за да може по-бързо да се справим с пандемията от коронавирус.

#ОтговорниВкъщи

„Айде и аз ще напиша няколко думи относно положението в България! Пиша това, защото ми писна да наблюдавам безхаберие, егоизъм, ако щеш и простащина. Абе, хора, бъдете ОТГОВОРНИ! Ако не към самите вас, то поне към останалите около вас. Ама то, ако нямаш отговорност към себе си, как би могъл да имаш към останалите?! Аз НЕ ИСКАМ моята майка, която е медицинско лице, да жертва всеки ден здравето си, за някой, който нехае за неговото собствено! Не е толкова трудно да НЕ мислим само за себе си!“ , написа Илиева в профила си във Facebook.

Ивелина Илиева се намира на 20 позиция в световната ранглиста в категория до 57 кг. В олимпийската такава, преди спирането на всички турнири заради пандемията от коронавирус, джудистката ни е на 19 място, което и отрежда квота за Олимпийските игри в Токио.

Джудитската ни се включи и в кампанията на Boec.BG и медийна група Investror #OтговорниВкъщи, като демонстрира на хората как минава нейната изолация.