Начало ММА Тони Фъргюсън с бойни закани срещу мениджъра на Хабиб

Тони Фъргюсън с бойни закани срещу мениджъра на Хабиб

Тони Фъргюсън с бойни закани срещу мениджъра на Хабиб
0

Тони Фъргюсън отправи сериозни закани към Али Абделазис, мениджър на Хабиб Нурмагомедов.

„По-добре да не споменаваш името ми, ако не искаш да изтрия пода със задника ти“,  избухна един от най-популярните състезатели в смесените бойни изкуства. Повод за неговата реакция е изказване на агента, в което той го нарече клоун.

„Не виждам никакви други клоуни, освен теб – каза Фъргюсън. – Без вашите момчета вие, мениджърите, сте пълни дупки, просто говорители. Без чест и смелост, както и твоя клиент Хабиб. Скоро ще се видим лично!“

Али Абделазис отдавна има закачка с Фъргюсън, като дори го обвини, че го е блокирал в социалните мрежи.

„Нурмагомедов просто ще закуси с него. Всеки път, когато се срещнем, ти ми се усмихваш и се здрависваш с мен. Но в туитър пишеш някакви гангстерски глупости. Трябваше да се биеш с Макс и да заслужиш още един шанс“, заяви през месец март агента. Сега реакцията му също не закъсня: „На 8 юни ще се биеш в Октагона, затова млъкни и се съсредоточи върху това. Следващият път, когато ме видиш, опитайте се да направиш поне нещо”, отвърна Абделазиз.

Следващият двубой на „Ел Кукуи“ е срещу Доналд Серони на 8-ми юни в бонйта карта на UFC 238, което ще се проведе в Илинойс.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.