Начало ММА Тони Фъргюсън за Хабиб-Конър: Искам да завърши с двоен нокаут
0

Тони Фъргюсън за Хабиб-Конър: Искам да завърши с двоен нокаут

Тони Фъргюсън за Хабиб-Конър: Искам да завърши с двоен нокаут
0

Тони Фъргюсън (23-3 MMA, 13-1 UFC) се завръща след година почивка от състезателна дейност, поради контузия в коляното. Бившият временен шампион ще срещне Антъни Петис (21-7 MMA, 8-6 UFC) в подглавната среща на UFC 229. Победителят от този двубой най-вероятно ще е следващия претендент за титлата в лека категория, която е заложена в главната среща на събитието. „Ел Кукуи“ не показва никакъв интерес относно двубоя между Конър и Хабиб и сподели, че се надява мачът да завърши с двоен нокаут в първия рунд.

“Двоен нокаут –  каза Фъргюсън в UFC Performance Institute, Лас Вегас – Ще продължавам да го казвам, искам двамата да паднат в нокаут в първия рунд.“

Тони Фъргюсън трябваше да се изправи срещу Хабиб Нурмагомедов за титлата на събитието UFC 223. Двубоят им се отложи заради контузия на Фъргюсън, но сега „Ел Кукуи“ е напълно възстановен и отново в преследване на шампионски двубой.

Фъргюсън заяви, че фокусът му е изцяло върху битката с Петис и ще остане така докато двубоят не бъде изигран.

 

Източник: mmajunkie.com

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".