Начало ММА Топ 5 победи на Корейското зомби (ВИДЕО)
0

Топ 5 победи на Корейското зомби (ВИДЕО)

Топ 5 победи на Корейското зомби (ВИДЕО)
0

Чен Сун Джунг е един от тези бойци, които не спират да ни изненадват с необичайни техники в стойка или партер. Уменията на боеца са наистина забележителни, а Корейското зомби радва феновете на бойните спортове и с неукротимата си воля и неизчерпаем резервоар от  физически сили. Въпреки здравословните проблеми, които преследват „зомбито“ през по-голямата част на кариерата му и задължителната 2-годишна служба в корейската армия, Чен Сун Джунг съвсем не е приключил с кариерата си. Боецът продължава да е един от най-обичаните сред ММА феновете и двубоите му винаги са очаквани с голям интерес. Той ще оглави UFC:Denver този уикенд заедно с Яир Родригез.

Ако сте пропуснали невероятните мачове на този необичаен боец, тази класация ще ви запознае с най-добрите изяви на Корейското зомби.

5. Чен Сун Джунг срещу Денис Бермудез – 04/02/2017 UFC Fight Night: Bermudez vs Korean Zombie

Корейското зомби започна колебливо двубоя и бе уцелен на няколко пъти със силни десни крошета. Кореецът не бе стъпвал в Октагона от 4 години, но когато се „отърси“ от предстартовата треска, се завърна в мача и то по какъв начин – грандиозен нокаут, който му спечели бонус „Нокаут на вечерта“.

4.Чен Сун Джунг срещу Марк Хоминик – 10/12/2011 UFC 140

Кореецът постига най-бързия нокаут в историята на UFC срещу Марк Хоминик след само 7 секунди от първия рунд.

3. Чен Сун Джунг срещу Дъстин Порие – 15/05/2012 UFC on FUEL TV: Korean Zombie vs Poirier

След оспорван двубой с множество граплинг и страйкинг размени, Корейското зомби отказва Порие с Д’арц душене и печели бонуса „Събмишън на вечерта“. Това е една от петте загуби на бъдещия топ боец в тази категория, Дъстин Порие.

 

2.Чен Сун Джунг срещу Пайунсук – 03/02/2010 It’s Showtime, Prague

Агресивният стил и непредвидимите атаки на „зомбито“ го превръщат в опасен опонент и на кикбокс ринга. Невероятния му граплинг и поразяващия му страйкинг са истинска загадка за ММА опонентите му и най-вероятно те се питат, дали е по-опасно да са в стойка, или в партер с корееца.

1.Чен Сун Джунг срещу Леонард Гарсия 2 – 26/03/2011 UFC Fight Night: Nogueira vs. Davis

Корейското зомби печели „Събмишън на вечерта“ и „Събмишън на годината“ с първия в историята на UFC „Туистър“ – предаваща техника, която прилага напрежение върху гръбнака на противника.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".