Начало ММА Това е всичко, приятели!

Това е всичко, приятели!

Това е всичко, приятели!
0

Конър Макгрегър е уникален боец. Тръгнал от малка зала в Дъблин, промени завинаги света на ММА. Лошото за неговата кариера като цяло, е че се забави прекалено много с отказването.

В последните два мача с Дъстин Порие се видя, че Конър не е същият боец.

Сега идват и новините за хроничната травма и че ще трябва да отсъства около година заради операцията на крака. Все по-малко остават хората, които остават с убеждението, че ще се завърне изобщо.

Сега ирландецът е сред най-разпонаваемите хора в спортните среди и не му е нужно да се бие.

Достатъчно рискува с предишните две битки – та той има една победа в UFC за последните 5 години.

При първата си петилетка направиха на пух и прах една дузина рекорди и спечели сърцата на милиони. Отказа се, дори няколко пъти. Кому беше нужно да променя решението си?

Вероятно огромното его на Конър му изигра лоша шега този път и ако продължи с големия ММА, рискува да стане за смях. Защото след колажите как Хабиб го е приспал нямаше нищо подигравателно.

Не е смешно да загубиш от непобедения шампион и един от най-добрите в спорта.

Последвалите загуби от Дъстин Порие бяха гарнирани с нова вълна ненужни закани, а след това плати за думите си.

Поставяха „спящия Макгрегър“ на какви ли не картинки, а след това и „еднокракия Конър“. При следващото му влизане може да се случи дори още по-неприятно нещо.

Дойде времето – Конър трябва да каже „сбогом“, а не „до скоро“. Представлението свършва, той се покланя до долу и завесата пада. Това е всичко, приятели!

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.