Начало Други Betano в битка за най-добрите коефициенти

Betano в битка за най-добрите коефициенти

Betano в битка за най-добрите коефициенти
0

Всеки букмейкър се стреми да печели вниманието на нови клиенти с наличието на по-високи коефициенти. Можем да открием, че анализаторите обръщат внимание на всички промоции в секцията Бетано бонус и не трябва да забравяме, че говорим за коефициенти по една единствена причина – все повече клиенти обръщат внимание на десетичните цифри – в Европа обикновено се маркират така, англичаните използват дроби,  а американците дори няма  да ги коментираме, защото е известно, че понякога математиката не е силна страна.

Защо обаче толкова много внимание се изсипва върху онлайн платформите, когато дойде време за създаването на някои много специални възможности и предложения. На първо място можем да открием, че тяхната основна функция е да се изчислява потенциалната ни печалба, когато имаме успешна прогноза. Сигурно е важно да посочим, че обикновено ниските коефициенти маркират по-силния отбор и това е повече от логично – все пак, когато поставим висок коефициент на силния отбор, това означава доста сериозни загуби за самия бранд, а по закон – за залог се смята еднакъв коефициент и за двете  страни, следователно ниските коефициенти дават най-високи шансове за един отбор и обратното – високите отдалечават конкретния от успехите му.

И когато разполагаме с висока конкуренция, можем  да открием, че има доста букмейкъри, които въпреки своята конкуренция често доближават коефициентите си, но при някои по-сериозни срещи ще открием, че има доста осезаеми различия. Посоченият бранд обаче е вдигнал летвата дори малко по-високо, защото често има интересни ставки за различни спортни събития, комбинира няколко прогнози в една с така наречените комби залози, освен това ще открием и наличието на спортни събития с повишен и много по-активен канал, както и няма да скучаем с наличните дневни мисии, които този бранд предоставя на всички свои клиенти.

А в случай, че се изгубите и искате да намерите следващото предизвикателство, тогава трябва да обърнем внимание на факта, че разполагаме и със специален ментор за спортни залози. Същият може да ни накара да се насладим на някои много интересни предложения, но ще има нужда от малко повече време, за  да опознае клиентите.

И тук е най-вероятно да се досетим, че говорим за  букмейкър, който все още няма активен лиценз, за  да оперира на територията на страната, може би е малко неприятно или дори изненадващо, но това е факт. Не трябва да бързаме  с разочарованията, защото официалната информация е, че поне текат проверките и ако всичко е наред, най-вероятно до есента ще видим официалната акредитация и може би още по-сериозното присъствие на спортни прогнози и други по-оригинални предложения за забавление. Самата комисия по хазарта е пословична  със своите крути мерки и стрес тестове, на които подлага всеки един оператор, а още по-важното е, че няма как  да останем разочаровани от толкова високото им желание да гарантират личната сигурност и данни, както и прозрачните условия на игра. Впрочем точно това е и тяхната работа, а след като самите букмейкъри признават, че Малта – една от официалните страни за издаване на лиценз за Европа – е била значително по-лека за лицензиране, то ние имаме повод за гордост – поне това. Също така не трябва да забравяме, че при несъответствие, комисията може дори да не позволи на този оператор да започне работа, но ако вярваме на опита, до тази  стъпка няма да се стигне, поне се надяваме именно на това.