Начало Бокс Бащата на Тайсън: Уайлдър или ще умре, или ще остане инвалид
0

Бащата на Тайсън: Уайлдър или ще умре, или ще остане инвалид

Бащата на Тайсън: Уайлдър или ще умре, или ще остане инвалид
0

Бащата на Тайсън Фюри – Джон направи мрачна, но категорична прогноза за изхода от третия сблъсък на сина му с Дионтей Уайлдър. Двамата трябва да се срещнат на 9 октомври в Лас Вегас, след като първоначалната дата за трилогията 24 юли бе отменена заради позитивен тест за коронавирус на „Циганския крал”.

Според британския специалист, считан за един от най-добрите треньори на Острова, Уайлдър може да плати с живота си за желанието да спечели пари. Пред Boxing Social Джон Фюри няма никакво съмнение за развоя на сблъсъка.

Тайсън може да изглежда ужасно на тренировъчен лагер, но когато се качи на ринга, става друг човек, различен вид животно. На два пъти те така и не си научиха урока. Ще сбъркат и третия път. Но в този случай това може да коства кариерата и живота на Уайлдър. Ако не го убие, Тайсън ще го направи инвалид, което означава, че Дионтей е глупак. Щом искат да продадат душата си за пари, което съм убеден и че ще направят, прав им път”, коментира Джон.

Снимка: БГНЕС

Фюри-старши е убеден, че от лагера на „Бронзовия бомбардировач” са допуснали грешка още в самото начало, съгласявайки се на първия мач с Тайсън през 2018-а. Причината според него е, че са очаквали лесен мач за вече бившия световен шампион на WBC.

Мислеха си, че след като няколко години го нямаше от сцената, това ще бъде лесен мач. Че Дионтей няма как да загуби. Видяха и двубоя му с Ото Валин, който бе катастрофа за Тайсън. Това ги мотивира още повече след това. Само глупак обаче може да се хване три пъти на една и съща въдица”, отсече Джон Фюри.

тагове: