Начало Бокс Годеницата на Уайлдър „разкъса“ Фюри
0

Годеницата на Уайлдър „разкъса“ Фюри

Годеницата на Уайлдър „разкъса“ Фюри
0

Световният шампион на WBC Тайсън Фюри (30-0-1) бе обвинен, че „тупа топката” и е използвал ситуацията с коронавируса, за да отложи двубоя с Дионтей Уайлдър (42-1-1). Двамата трябваше да се изправят за трети път един срещу друг на 24 юли. Сблъсъкът обаче бе преместен за 9 октомври, след като „Циганския крал” даде положителна проба за COVID-19.

Според годеницата на „Бронзовия бомбардировач” Тели Суифт обаче, решението за отлагането няма връзка с въпросния тест. Тя е категорична, че британецът е решил да избегне сблъсък с нейната половинка, защото се е уплашил от развоя на срещата.

Смятам, че дори да е имал симптоми на вируса, той все пак можеше да се бие. От лагера му казаха, че е имал съвсем леки симптоми, което означава, че при оставащи 16 дни до мача, причината за отлагането е друга. Дионтей се е бил с разкъсан бицепс, счупени пръсти и какво ли не. За мен това е извинение, защото Тайсън не е бил готов. Просто си купува време”, категорична е Суифт пред TMZ.

Според нея, Фюри е усетил, че Уайлдър се е намирал в по-добра форма и това го е уплашило. „Видях как изглеждаше Дионтей на лагера, движението на главата му е невероятно, защитата му е впечатляваща. Не вярвам, че и за октомври ще са готови да се срещнат с него. Но Дионтей е по-мотивиран отвсякога. Той яде, спи и живее с Тайсън Фюри. Не вярвам на нито една дума на Тайсън Фюри”, каза още Тели.

Годеницата до Уайлдър винаги е била негова опора. Вижте впечатляващия разказ за техния романс.