Начало ММА Треньорът на Порие с „присъда” за Конър
0

Треньорът на Порие с „присъда” за Конър

Треньорът на Порие с „присъда” за Конър
0

Треньорът на Дъстин Порие – Майк Браун „издаде присъдата си” за Конър Макгрегър. Според него, бившият световен шампион в две категории е достигнал до лимита на възможностите си и вече върви назад. Той каза това по отношение представянето на „Ноториъс” в октагона, както и във връзка с умението му да промотира срещи в UFC.

Не съм сигурен каква точно е присъдата, но Конър беше далеч по-остър в изказванията си преди. Може да се намира в трудно положение. Не знам, но ми изглежда, че вече се изчерпа откъм реплики. Преди беше забавен и интересен, но вече не е така. Това важи и за уменията му в октагона и тези на промоутър на мачове. Просто Конър не е същият”, коментира пред MMA Fighting Браун.

Специалистът не вижда и особен смисъл от четвърти мач между „Диаманта” и Макгрегър. Третият завърши със счупен глезен за ирландеца, от което той ще се възстановява една година.

В две от съдийските листи резултатът бе 10:8 за Дъстин в този първи рунд. Ако погледнете назад към предишни мачове, ще видите, че Конър става по-слаб в последните рундове. Така че, щом Дъстин е спечелил първия, какво да очакваме от останалите? Според мен, ако не бе контузията, щяхте да видите нокаут от Порие във втория или третия рунд”, каза още Майк Браун.

Той все пак отдаде заслуженото на Конър:Той промени спорта, направи много за всички. Той е най-голямата звезда, която UFC някога е имал. Събра погледите на света върху нас. Постигна толкова много във всяко отношение. Но нека сме реалисти, Дъстин е по-добрият боец от двамата”.

тагове: