Начало Бокс Майк Тайсън: Канело ще убие Плант!
0

Майк Тайсън: Канело ще убие Плант!

Майк Тайсън: Канело ще убие Плант!
0

Легендата на световния бокс Майк Тайсън очаква напълно едностранно и категорично представяне от Саул „Канело” Алварес (56-1-2) в мач срещу Кейлъб Плант (21-0). Двамата се очаква да се разберат за обединяващ двубой в супер-средна категория до края на годината.

Мексиканецът държи световните титли на WBA WBO WBC, като отне пояса на Организацията от Били Джо Сондърс на 8 май с категоричен нокаут. Плант пък е шампион на IBF, като има три успешни защити на трофея си.

Според „Железния” Канело буквално ще измете пода с американеца и призова близките на Кейлъб да го разубедят, че изобщо има някакъв шанс срещу Алварес. „Гледах мач на това момче. Той ще бъде разкостен, ще бъде матиран, толкова много бой ще отнесе. Да, всичко е възможно, когато двама души влязат между въжетата. Но в този случай, този тип Плант, ще бъде убит. Ти си негов приятел и ще отидеш на погребението му”, каза пред Hotboxin with Mike Tyson легендата.

Бившият световен шампион в тежка категория допълни, че Плант няма нищо общо с Флойд Мейуедър и е далеч от неговата класа и умения. „Той прилича на едно от изпражненията на Флойд. Нищо повече от това. Почакай само да видиш какво ще стане, когато Алварес започне да го удря в тялото, тези ш*бани удари. Наистина ще го подреди много лошо”, отсече Тайсън.

тагове: