Начало ММА Треньорът на Едуардс попитал Дейна, защо не предприема действия срещу Ковингтън

Треньорът на Едуардс попитал Дейна, защо не предприема действия срещу Ковингтън

Треньорът на Едуардс попитал Дейна, защо не предприема действия срещу Ковингтън
0

Колби Ковингтън се превърна в един от най-коментираните MMA бойци в света, след като си позволи да обиди покойния баща на Леон Едуардс в дните преди битката с британеца за титлата в полусредна категория на UFC. Някои от най-верните почитатели на американеца дори се обърнаха срещу него, защото смятат, че подобни провокации са преминали границата и хвърлят петно върху целия спорт. Критичен бе и треньорът на Леон – Дейв Ловъл, който коментира инцидента пред The MMA Hour.

Попитах Дейна след боя, къде слага чертата, а той се обърна и ми каза, че би трябвало да знаме с какъв боклук си имам работа. Отвърнах му, че той е длъжен да постави някакви ограничения, защото иначе дава „зелена светлина“ за подобни изцепки“, каза Ловъл.

И без друго изпълнителният директор на UFC е обвиняван отдавна, че фаворизира Колби Ковингтън заради близките му отношения с Доналд Тръмп, макар самият боец да обяви, че по същата причина е бил лишен от победата в Лас Вегас преди седмица. Реалността обаче е такава, че Ковингтън просто дълбае дъното, както с представянето, така и с поведението си.