Начало ММА Дейна Уайт: Диаз е невероятен, следващият път ще иска мач в 6 рунда
0

Дейна Уайт: Диаз е невероятен, следващият път ще иска мач в 6 рунда

Дейна Уайт: Диаз е невероятен, следващият път ще иска мач в 6 рунда
0

Шефът на UFC Дейна Уайт се изказа доста ласкаво за представянето на Нейт Диаз. 36-годишният боец допусна 13-ото си поражение в 34-ия си мач в октагона. Един от любимците на публиката отстъпи по точки на Леон Едуардс (19-3), но отново обра овациите за поведението си в клетката. Той пропусна да нокаутира съперника си в петия рунд и смая всички с упоритостта си.

Леон Едуардс се спаси от нокаут и победи Нейт Диаз

Самият Уайт призна, че не е очаквал подобно шоу от него. „Той нямаше свежест в краката си още в първия рунд. Изкара 5 рунда, поемайки ритници, кървейки от двете страни на главата си. Едната му рана цвърчеше в една посока, другата в друга. Но продължи да прави онова, което братя Диаз умеят. През целия мач търсеше начин да влезе в главата на Леон и да го накара да сбърка, за да дойде петия рунд. Невероятен е. следващият път сигурно ще поиска мач в 6 рунда”, изумен бе Дейна Уайт.

Той обаче няма яснота какво очаква Диаз. „Не знам. Той е фаворит на публиката, хората го обичат и го подкрепят без значение дали бие, пада или прави равен мач. Щe видим”, каза още Дейна Уайт.