Начало Бокс Еди Хърн: Аръм е най-алчният човек в света
0

Еди Хърн: Аръм е най-алчният човек в света

Еди Хърн: Аръм е най-алчният човек в света
0

Най-добрият промоутър в Обединеното кралство Еди Хърн беше интервюиран от британските медии след края на боксовата вечер на неговата компания.

В разговор Хърн коментира обвиненията от колегата си Боб Аръм. Американецът нарече Хърн виновник за провала в битката за титлата на абсолютния шампион в тежка категория Джошуа – Фюри.

Той каза, че това е моя грешка, защото съм бил алчен към саудитите. Това говори Боб Аръм – този, който без съмнение е най-алчният човек, когото съм срещал в живота си. Всичко това е много странно. Проблемът е следният. Поискахме сделка от Саудитска Арабия с потвърждение от всички страни за това, което искат. Всички доволни ли са от тази цифра? „Да, иди и ги попитай за това, Еди„. Пристигнах и ги попитах, а те казаха „Да“. Всичко това беше договорено между страните.

След това нямаше повече преговори, нямаше промени, нямаше искания за повече пари, нищо. И той по същество казва, че ако действах малко по-бързо, можехме да направим всичко преди решението на съда. Отне на Боб три седмици, за да се оправдае с това. Но така или иначе не се притеснявам от Боб Аръм. Трябва да се съсредоточим върху кариерата на Джошуа„, каза Хърн.