Начало Бокс Боб Аръм: Можем да уредим Фюри – Джошуа за три часа

Боб Аръм: Можем да уредим Фюри – Джошуа за три часа

Боб Аръм: Можем да уредим Фюри – Джошуа за три часа
0

Американският промоутър Боб Аръм сподели, че дългоочакваната битка между настоящите световни шампиони в тежка категория може да бъде финализирана още през декември.

За да се случи това обаче, „Краля на циганите“ и „Ей Джей“ ще трябва да спечелят мачовете си през последния месец на годината.

Шампионът на WBO, WBA и IBF трябва да срещне задължителния претендент Кубрат Пулев, макар все още да няма нищо официално по тази тема.

33-годишният шампион на WBC трябваше да се изправи срещу Дионтей Уайлдър, но през последната седмица стана ясно, че такъв двубой няма да се осъществи и от щаба на Фюри търсят друг съперник за декември.

„Знаем какво трябва да направим и какво искаме“, заяви Аръм.

Снимка: БТА

„Сделката ще бъде 50/50. Изцяло равно разпределение на приходите за двамата боскьори. Детайлите ще бъдат изчистени бързо.

„Но нека първо и двамата спечелят декемврийските си мачове. Фюри ще се бие на 5-ти, а Джошуа с Кубрат Пулев на 12-ти. Нека това се случи и нещата ще се случат. Знаем горе-долу какво и как искаме.

MATCHROOM BOXING

„Сигурен съм, че ни трябват не повече от три часа и подписите им ще са върху хартията. Това не е физика или химия, няма нищо чак толкова сложно. Оосбено когто става въпрос за равно разпределение на парите“, допълни Аръм.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.