Начало Бокс Договорът за Джошуа – Фюри е готов
0

Договорът за Джошуа – Фюри е готов

Договорът за Джошуа – Фюри е готов
0

Супер сблъсъкът в тежка категория на професионалния бокс между Антъни Джошуа и Тайсън Фюри вече е една стъпка по-близо, след като двете страни вече са готови с договор.

Промоутърът на Ей Джей – Еди Хърн заяви, че е изпратил вариант на споразумението за подпис до колегата си Боб Аръм, който представлява “Циганския крал”.

“Първият вариантна договора е готова и вече е при Боб Аръм, а това със сигурност е добре. Договорът отразява позитивния характер на дискусиите ни до момента, свързани с мача. Сега очакваме техните коментари, преди да продължим напред и да изберем къде ще се състои двубоя. Надяваме се да получим подпис в рамките на две седмици”, коментира Хърн пред британските медии.

Mark Robinson/Matchroom Boxing

Преди дни Аръм обяви, че окачва да получи от британския си колега договор, който да изпрати до Тайсън Фюри, мениджърът му Франк Уорън и куп адвокати.

“Говорих с Еди. Той и хората около Джошуа ще се свържат с нас тази седмица. След това ще пратя договора на Франк, на Тайсън и на различни адвокати. После ще върнем отговор на Еди, но ми се струва, че няма какво толкова да се разбираме. Всички са професионалисти и скат този мач да се проведе. Бързо ще се разберем и след това заедно ще изберем място за двубоя”, каза Аръм.