Начало ММА Гейджи няма да се бие в UFC, ако Конър получи мач за титлата

Гейджи няма да се бие в UFC, ако Конър получи мач за титлата

Гейджи няма да се бие в UFC, ако Конър получи мач за титлата
0

Конър Макгрегър има много симпатизанти по света, но със сигурност не липсват и такива, които не понасят ирландеца. Бившият временен шампион на UFC в лека категория – Джъстин Гейджи, не един и два пъти е демонстрирал своята неприязън към „Всеизвестния“.

След загубата на Макгрегър от Дъстин Порие, недоброжелателите на бившия шампион в две категории са яхнали вълната и не спират да „сипват с големия черпак“ на Конър.

Embed from Getty Images

Към тези настроение се включи и 32-годишният Гейджи, който не е останал никак впечатлен от представянето на Макгрегър на UFC 257.

„Чух, че след мача Джон Кавана е казал, че Конър иска реванш с Порие за титлата в леката дивизия“, заяви Джъстин.

„Явно и треньорът му е шиб*н идиот като него. Конър е най-привилегированият боец и въпреки това не успя да е възползва от шанса си.

„Той трябваше да спечели този мач, а сега се прави на г-н Смирение. Но всички знаем какви щеше да ги говори, ако беше спечелил.

Embed from Getty Images

„Няма как да се бие за титлата. Ако това се случи, ще трябва да преосмисля бъдещето си в UFC. Това ще е тотална катастрофа. В момента е поставен под номер 6 при леките, има една единствена победа в нашата дивизия.

„А на всичкото отгоре той избира противниците си. С удоволствие бих се бил с него, но със сигурност няма да е следващият ми съперник“, разкри Гейджи, който е №2 в ранклистата на лека категория.