Начало ММА НА ЖИВО: Дъстин Порие – Конър Макгрегър 2 (Рунд по рунд)

НА ЖИВО: Дъстин Порие – Конър Макгрегър 2 (Рунд по рунд)

НА ЖИВО: Дъстин Порие – Конър Макгрегър 2 (Рунд по рунд)
0

Голямото чакане приключи. Главното събитие на UFC 257 е тук.

6 години и половина след първата им среща Конър Макгрегър и Дъстин Порие отново се изправят един срещу друг в Октагона.

Абу Даби и „Бойния остров“ приемат дългоочаквания двубой, чийто победител ще получи шанс за титлата в лека категория.

Ирландецът не се е бил от януари миналата година, когато нокаутира Доналд Серони в първия рунд. „Диаманта“ пък не е влизал в клетката от юни 2020-та, когато надви Дан Хукър чрез единодушно решение.

Хърб Дийн ще бъде третия човек в Октагона. Срещата е предвидена за 5 рунда по 5 минути.

Рунд 1

Бързо ляво кроше в главата на Порие за начало на рунда, американецът отговори на свой ред с дясно кроше. Порие с пръв тейкдаун в мача. Без проблеми за Конър, който се изправи на крака и заби две рамена в клинча. Действието се развива върху клетката. И двамата работят в клинча, не позволявайки миг почивка. Най-накрая клинчът бе разкъсан и Конър пласира силно ляво кроше в главата на Порие. Няколко размени – десен прав за Конър и дясно кроше за Порие.

Рунд 2

Конър вдига оборотите и пласира няколко добри удара, след като получи два добри лоу-кика във водещия си крак. Порие се старае да бъде по-разнообразният боец, използвайки по-често краката си. Конър обаче не е впечатлен и продължава да вкарва по-добрите боксови комбинации. Макгрегър диктуваше всичко, но изведнъж Порие вдигна оборотите и притисна ирландеца до клетката. След това американеца избухна с няколко тежки прави в главата на Макгрегър, който бе разклатен. След още няколко крошета, Конър се оказа на земята и Порие продължи с тежките удари. Хърб Дийн видя достатъчно и прекрати двубоя. Победа с техничски нокаут за Дъстин Порие.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.