Начало ММА Мощен Дъстин Порие взе реванш от Макгрегър

Мощен Дъстин Порие взе реванш от Макгрегър

Мощен Дъстин Порие взе реванш от Макгрегър
0

Дъстин Порие спечели дългоочаквания реванш с Конър Макгрегър.

Главното събитие на UFC 257 не разочарова, като двамата показаха много добри неща в стойка. Порие спечели чрез технически нокаут в средата на втория рунд, след като пласира няколко прекрасни леви крошета и десни ъперкъта.

Embed from Getty Images

Срещата започна равностойно, като Макгрегър стовари бързо ляво кроше. Американския му опонент не му остана длъжен и отговори с десен прав. „Диаманта“ успя да събори Макгрегър на земята, но там нищо не се случи и двамата се изправиха.

В клинча Конър заби няколко рамена и лакти в главата на Порие, който изглеждаше по-разклатен от двамата в първата част.

Embed from Getty Images

Вторият рунд отново започна добре за Макгрегър, който се втурна в атака. Дъстин не изпитваше особени затруднения да се бие от заден крак и нанесе няколко мощни лоу-кика в десния крак на Конър, които оставиха своя отпечатък върху двубоя и върху кожата на ирландеца.

В средата на втората част Конър отново бе притиснал Порие и търсеше пролуки в гарда му, но изведнъж нещата се обърнаха и Макгрегър бе този, който се оказа с гръб към решетката. Това се оказа и най-голямата грешка на „Всеизвестни“, който бе разклатен от няколко крошета и ъперкъти на Порие. Американецът не спря нито за миг и най-накрая прати опонента си в нокдаун.

Безпомощния Макгрегър получи един-два удара на земята и Хърб Дийн правилно спря двубоя, давайки победата на Дъстин Порие.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.