Начало ММА Треньорът на Макгрегър: Чандлър, Нейт Диаз или Гейджи

Треньорът на Макгрегър: Чандлър, Нейт Диаз или Гейджи

Треньорът на Макгрегър: Чандлър, Нейт Диаз или Гейджи
0

Треньорът на ММА звездата Конър Макгрегър коментира възможността на неговия възпитаник да се върне в октагона. Ирландецът не се е бил след злощастното счупване на крака при третата си битка с Дъстин Порие. Макгрегър загатна завръщане през 2023-а година, а мнозина се питат срещу кого ще се случи това. Джон Кавана, който от години се грижи за това Конър да влиза в клетката подготвен се фокусира върху три основни възможности за бъдещето на Макгрегър.

„Очевидно сред имената е Нейт Диас. Мисля, че двубой с Джъстин Гейджи ще е много интересен – някой, с когото не се е бил преди. Битката с Порие, правили сме го толкова много пъти на този етап и това е просто няма смисъл от нея. Майкъл Чандлър – страхотен боец, страхотен спортист. Всички те са брилянтни, всички ще дадат нещо уникално в надпреварата“, коментира Кавана.

Макгрегър има два оставащи двубоя по договор с UFC. Двубой с Диаз изглежда невъзможен, защото Нейт в момента е свободен агент, който стои далеч от организацията на Дейна Уайт.

„Това би било абсолютно най-важното нещо за мен. Да разбера кое е това това име, което ще го развълнува. За тази следваща битка той определено трябва да намери нещо, което да го мотивира изключително много, за да го измъкне от панталоните и да влезе в потната зала“, споделя Кавана.

Макгрегър изпраща противоречиви сигнали за бъдещето си в социалните мрежи. Той коментира битки и показва жив интерес към случващото се в бойните спортове, но често пъти може да бъде забелязан на яхти, шумни партите и безкрайни купони – рутина далечна на истинския боен атлет. Наскоро ирландецът се забърка и в неприятности, като жена го обвини в опит за физическо посегателство. Изглежда умението му да създава проблеми работи безупречно, но дали желанието му да тренира тежко и да се бие с най-добрите още е в гърдите му? Кавана не звучи твърде песимистично, но може би наистина Конър се нуждае от правилното име.

тагове: