Начало ММА Треньорът на Ник Диаз, Сезар Грейси, не одобрява двубоя с Висенте Луке в UFC

Треньорът на Ник Диаз, Сезар Грейси, не одобрява двубоя с Висенте Луке в UFC

Треньорът на Ник Диаз, Сезар Грейси, не одобрява двубоя с Висенте Луке в UFC
0

След тригодишно прекъсване на кариерата си, Ник Диаз ще се завърне в октагона на 3 август, за да се изправи срещу Висенте Луке в рамките на UFC в Абу Даби.

Двубоят на ветерана срещу бразилския атлет в столицата на Обединените арабски емирства обаче не среща одобрението на Сезар Грейси, неговият дългогодишен треньор.

В интервю за „Submission Radio„, Сезар разкри, че не е участвал в процеса на вземане на решение за приемане на мача между Диаз и Луке. Също така, според треньора той не е отговарял и за провеждането на тренировките за подготовка на ветерана за двубоя. Членът на семейство Грейси дори даде да се разбере колко не харесва следващата битка на своя ученик.

Честно казано, това не беше моя идея. Ако аз съветвах Ник, нямаше да го посъветвам да се бие. Освен това, той е в Абу Даби и в момента не бих му препоръчал да се бие в чужбина. Луке е много силен човек, Ник е силен човек, но за мен не виждам особен смисъл в това къде се намира Ник в кариерата си. Не знам, това не е битката, която аз бих насърчил. И честно казано, не разбирам какво става с тази битка„, заяви Сезар Грейси.

тагове: