Начало ММА Трима от UFC с намалени наказания за употреба на марихуана
0

Трима от UFC с намалени наказания за употреба на марихуана

Трима от UFC с намалени наказания за употреба на марихуана
0

Щатската атлетическа комисия на Невада издаде намалени наказания на трима бойци от UFC, които дадоха положителни проби за марихуана при проверка около скорошни двубои.

Джамал Хил, лека тежка категория, получи 6-месечно спиране на правата, докато Тим Елиът и Луис Пеня от лека категория, отнесоха по четири месеца и половина. Триото беше санкционирано и финансово, като глобите им достигнаха до 15% от хонорарите за двубоите. Те трябваше и да платят разноските по делата и са задължени да минат проверка за употреба на наркотици преди отново да кандидатстват за лиценз в Невада.

Хил даде положителна проба при мача си срещу Клидсън Абреу на UFC on ESPN 9 на 30 май. Наказанието му изтича на 20 ноември, а глобата му от 15% от хонорара се равнява на 1800 долара, съдебните разходи пък са 218.04 долара.

Елиът даде положителна проба за същото шоу, когато се изправи срещу Брандън Ройвал. Наказанието му изтича на 14 октомври, а глобите са, съответно,  4650 и 218.04 долара.

View this post on Instagram

7 days #ufconespn12

A post shared by Luis Antonio Peña (@violentbobross) on

Положителната проба на Пеня е във връзка с участието му на UFC on ESPN 12 на 22 юни, когато срещна Хама Уърти. Той е без права до 10 ноември и ще трябва да плати 4050 и 218.04 долара.