Начало ММА UFC подготвя събитие в Сидни на огромен стадион
0

UFC подготвя събитие в Сидни на огромен стадион

UFC подготвя събитие в Сидни на огромен стадион
0

Според източници на американската медия MMA DNA, най-престижната верига за професионални ММА битки UFC подготвя събитие в Сидни, Австралия, което да се проведе на 6-ти октомври. Мястото на събитието (UFC 243) ще бъде стадион Bankwest, който има капацитет 30 000 души.

Снимка на стадион Bankwest

За участие в главния двубой на събитието към този момент най-вероятните имена са тези на официалния и временния шампион в средна категория – Робърт Уитакър и Израел Адесаня. Такъв двубой ще бъде първата официална защита на Уитакър, тъй като последната му победа над Йоел Ромеро не беше в спор за титлата. Кубинецът не премина успешно през официалното претегляне и битката му с „The Reaper“ не беше за пояса. Това бе втора поредна победа със съдийско решение за Уитакър над Ромеро, а половин година преди това той победи с технически нокаут Роналдо Джакаре Соуза.

Адесаня записа цели четири победи след последното стъпване на Уитакър в клетката. Във всяка една от тях той заслужи бонус за великолепното си представяне.

тагове:
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".