Начало ММА UFC с девет събития през август
0

UFC с девет събития през август

UFC с девет събития през август
0

Най-елитната ММА организация UFC ще проведе цели девет събития през месец август. От тях пет ще бъдат професионални бойни галавечери, а четири ще бъдат част от реалити формата „Contender Series“.

Още в първия ден на август бившата шампионка Холи Холм ще оглави събитие с коравата Ирен Алдана. Точно седмица след това UFC ще срещне бойците в тежката категория Дерик Люис и Алексей Олейник.

Може би най-очакваното събитие през август ще бъде UFC 252. За трети път един срещу друг ще се се изправят Даниел Кормие и Стипе Миочич. Дваматаимат по една победа в предходните им битки и ще ще завършат своята трилогия в може би последния двубой на Ди Си в кариерата му. В същата вечер мощния нокаутьор Жаирзиньо Рзоенструик ще се изправи срещу бившия хегемон при най-тежките Джуниор дос Сантос.

Събитието на UFC на 22-ри август, но все още няма обявен главен двубой. Седмица след това ще има още една галавечер, но и за нея няма обявена главна битка. Единствените потвърдени битки за събитието на 29-ти са  Антъни Смит – Александър Ракич, както и битка в категория „перо“ между Забит Магомедшарипов – Яир Родригез.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".