Начало ММА Поглед в миналото: Бруталната победа на Холоуей над Ортега (ВИДЕО)
0

Поглед в миналото: Бруталната победа на Холоуей над Ортега (ВИДЕО)

Поглед в миналото: Бруталната победа на Холоуей над Ортега (ВИДЕО)
0

Макс Холоуей записа 13-та поредна победа в UFC на 8-ми декември, 2018-та и защити пояса си за втори пореден път с брутална доминация над коравия Браян Ортега. Шампионът от Хавай не остави никакъв шанс на опонента си и доминираше битката от старта до самия и край между третия и четвъртия рунд, когато докторите се намесиха и прекратиха срещата.

Лицето на Ортега беше обезобразено от бързите и точни комбинации на тогавашния шампион при 66-килограмовите Холоуей. Въпреки над 400-те удара, които Ортега допусна, той показа лъвско сърце и не спираше да търси начини да се върне в двубоя.

UFC предоставят пълен запис от този невероятен двубой, който показва точно колко техничен и добър е Макс Холоуей в стойка. Загрейте за реванша му с Александър Волкановски с този епичен двубой:

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.