Начало ММА UFC с галавечери в Лондон и Париж до края на годината
0

UFC с галавечери в Лондон и Париж до края на годината

UFC с галавечери в Лондон и Париж до края на годината
0

Президентът на UFC Дейна Уайт обяви, че до края на годината ще направи още две галавечери в Европа. Едната от тях ще бъде отново в Лондон, а другата – в Париж. Шефът на най-голямата ММА организация в света е останал впечатлен от събитието в английската столица миналата седмица.

О2 Арена“ в Лондон бе пълна до краен предел, като над 17 хиляди зрители видяха победите на Том Аспинал, Пади Пимблет и Моли Маккан. Местните любимци направиха страхотно шоу и Уайт няма да пропусне възможността да проведе ново такова.

Определено ще се върна тук до края на годината. И трябва да знаете още нещо – определено ще направим шоу във Франция. Беше страхотно да сме в Лондон и да направим такава организация. Много съм щастлив от феновете и техните реакции“, каза Уайт при напускане на Лондон.

Идеята за организиране на галавечер в Париж е на база популярността на Сирил Ган. Французинът е считан за суперзвезда там, като се очаква събитие на местна територия с негово участие да доведе до разпродадена зала и огромни дивиденти от маркетингова страна.