Начало ММА UFC се раздели с шестима бойци

UFC се раздели с шестима бойци

UFC се раздели с шестима бойци
0

Шестима ММА бойци вече не са част от редиците на най-популярната организация – UFC. Част от тях са с прекратени договори, докато други просто не са подновени.

Те вече са свободни агенти.

Пръв в списъка е Андрю Санчес, който записа по пет победи и загуби при Дейна Уайт. Три от пораженията му са в последните четири битки и освобождението му не е изненадващо, след като загуби форма.

Ливина Соуса също напуска – след три победи и три загуби. Тя е бивш шампион на Invicta FC, но така и не успя да се наложи в UFC.

Съвсем очаквана е раздялата с Лауреано Старополи. Неговата статистика в организацията е 2-6. Пораженията му пък станаха четири поредни.

Късметът другаде в бизнеса ще си търси и Кама Уорти. Той имаше твърде малко време на разположение, след като договорът му за пет битки няма да бъде подновен. Приключва с две победи и три загуби.

След 1-3 пък напуска Теему Пакален, като финландецът обяви, че се отказва от ММА. Последна в списъка е Ранда Маркос с 7-10-1 на сметката си.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.