Начало ММА Майкъл Чандлър: Добре, че мачът ни с Гейджи не беше 5 рунда

Майкъл Чандлър: Добре, че мачът ни с Гейджи не беше 5 рунда

Майкъл Чандлър: Добре, че мачът ни с Гейджи не беше 5 рунда
0

Майкъл Чандлър е доволен от представянето си срещу Джъстин Гейджи. За него по-важно е било забавлението и атракцията за веновете – отколкото победата в тази битка.

„Радвам се, че мачът ни не беше пет рунда. С нашето темпо вероятно щяхме да се довършим в четвъртия или петия така или иначе“, сподели Чандлър.

„Вкарвахме си много тежки удари, бяхме ранени. Понесохме прага на щети за 15 минути. Надявам се сега той да получи шанс за титлата. Според мен ще излезе и ще победи Порие или Оливейра в средата на следващата година. Надявам се на реванш след това, като аз ще съм записал успех или два.“

„Когато съдията ми сграбчи ръката ми, аз погледнах Гейджи и осъзнах, че трябва да има победител и губещ. Това е първият път в живота ми, в който изпитах нещо подобно. Изпитахме страхотно удоволствие от мача, за мен нямаше значение дали ще спечеля или не, а да зарадвам феновете и това пролича ясно“, признава Чандлър.

Той взе участие в рубриката „Часът на ММА“ на Ариел Хелуани:

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.