Начало ММА UFC се завръща в Европа още през лятото

UFC се завръща в Европа още през лятото

UFC се завръща в Европа още през лятото
0

UFC започва все по-често да напуска рамките на САЩ, тъй като ръководството на организацията жъне огромни успехи с галавечерите си зад граница. Това е и причината Дейна Уайт да съобщи, че през лятото се готви за ново пътуване до Европа, пише BBC.

Лондон ни прие страхотно, феновете бяха невероятни. Има много вътрешни въпроси за решаване, но, когато ги оправим, искам да реализираме PPV събитие“, каза президентът на UFC.

През март столицата на Англия приветства първата защита на своя шампион – Леон Едуардс, срещу Камару Усман, за да напълни трибуните на „O2 арена“.

Целта на Уайт е за дата през юли, което значи, че Едуардс би могъл отново да се бие на родна земя срещу Колби Ковингтън или някой друг от водещите претенденти за пояса в средна категория.

За българската аудитория всичко това е добра новина по ред причини. Едната е, че телевизионното излъчване ще бъде в много по-удобно време от обичайните ранните часове на денонощието, а друга е, че на „острова“ има огромен български контингент, така че по трибуните със сигурност ще има много наши сънародници.