Начало Senshi Драго Петров: С Айсам Чадид търсим боя и ще направим зрелище

Драго Петров: С Айсам Чадид търсим боя и ще направим зрелище

Драго Петров: С Айсам Чадид търсим боя и ще направим зрелище
0

Драгомир Петров и Айсам Чадид ще излъчат първия в историята европейски шампион на SENSHI в категория до 70 кг. за стил KWU Full Contact. Българинът предвижда зрелищен двубой с испанеца, когато се изправят един срещу друг на SENSHI 16 във варненския „Дворец на културата и спорта“ на 13 май.

Не смятам, че Айсам Чадид е по-различен боец от предходните ми съперници. Просто и двамата търсим боя и ще стане зрелищен мач“, каза Драго пред Boec.bg.

Две зрелищни битки за Европейски титли на SENSHI 16

Той разкри, че заминава на двуседмичен лагер в Нидерландия, където ще проведе част от подготовката си за предстоящия най-важен сблъсък в кариерата му.

Залогът е голям. За първи път ще има мач за европейската титла на SENSHI. Тренирам здраво всеки ден, за да мога, както винаги, да се раздам на 100%“, допълни Петров.

Българинът е в отлична форма, по думите му. Няма оплаквания от някакви травми, които да го възпрепятстват от това да даде най-доброто от себе си срещу един от най-сериозните си съперници до момента.

Билетите за международното бойно шоу са налични в мрежата на Eventim.bg, а феновете се насърчават да ги закупят по-рано, за да си осигурят място пред зрелищната арена на SENSHI 16 на 13 май в Двореца на културата и спорта във Варна. Начало на бойната гала ще бъде дадено точно в 18:30 часа.

16-ото издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“, М Кар Груп – BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.

Медийни партньори на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, информационният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.

Билетите за бойното шоу SENSHI 16 са вече в продажба