Начало ММА UFC си връща руски боец (ВИДЕО)

UFC си връща руски боец (ВИДЕО)

UFC си връща руски боец (ВИДЕО)
0

Най-престижната ММА верига в света UFC e на път да върне един от руските асове. Става дума за Алексей Туменов. 28-годишният състезател имаше договор с веригата в периода 2014-2016 г., когато записа 5 победи и 3 загуби. След това той насочи усилията си към третата по сила организация в света ACA  (Absolute Championship Akhmat), където записа серия от 5 поредни победи. Сега изненадващо е прекратил отношенията си с нея.

„Вече съм свободен агент. С екипа ми ще решим как да продължа кариерата си. Останете на линия за новини“, посочва Туменов в своя профил в Instagram.

„Още преди последната ми среща с Беслан Ушуков ми свършиха договорните ангажименти към ACA лигата. Нямам лоши чуства, изпитвам само уважение и благодарност към ръководителите на лигата. Може би щеше да ми е по-лесно да си тръгна, ако имах за какво да ги видя, но когато се обърна назад виждам само добро, уважение и честност, която ми показаха“, допълва боецът с прякор „Айнщайн“.

Руският боец не разкрива какви са плановете му, но намеква, че става въпрос за чуждестранна организация. Предполага се, че е UFC. „Знам, че няма да ми е толкова комфортно с друга организация, колкото в ACA, но имам недовършена работа в чужбина. Има хора, на които трябва да докажа, че пораженията ми са резултат от редица случайни, фатални обстоятелства. На 28 години съм и ако не опитам сега, може би ще съжалявам до края на живота си. За мен беше чест да работя с вас. Благодаря ви за всичко“, сподели още Туменов.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.