Начало ММА UFC търси нов съперник за Багата
0

UFC търси нов съперник за Багата

UFC търси нов съперник за Багата
0

Българският боец от UFC Благой Иванов остана без съперник за турнира UFC 250,който трябва да се проведе на 9 май. Багата трябваше да се бие с Аугусто Сакай, но бразилецът няма да може да пътува от родината си.

Първоначално UFC 250 трябваше да се проведе в Сао Пауло, но арената на турнира бе превърната в болница заради върлуващия в цял свят коронавирус. Дейна Уайт вероятно ще премести галата в САЩ, но Сакай и останалите 12 бразилци, които трябваше да се бият, няма да могат да пътуват.

Американските посолства по света не обслужват неамерикански граждани и в този момент е невъзможно бразилците да подновят работната си виза за пътуване до САЩ.

От UFC вече търсят нови съперници на Багата и останалите, които трябваше да се бият в представители на Бразилия. Пропада и главната битка на вечерта между Хосе Алдо и Хенри Сехудо за титлата в категория „перо“.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".