Начало ММА Хабиб реагира философски на критиките
0

Хабиб реагира философски на критиките

Хабиб реагира философски на критиките
0

Шампионът в лека категория на UFC Хабиб Нурмагомедов има философски възглед за критиките, които отнася от феновете на ММА през последните дни.

Нурмагомедов бе обвинен в малодушие, като се твърди, че избягва двубоя с Тони Фъргюсън. Хабиб отказа да се бие с американеца на турнира UFC 249, който беше насрочен за 18 април в САЩ. Шампионът увери, че няма възможност да лети от Русия заради ситуацията с коронавируса, а по-късно каза, че няма да се бие, страхувайки се за здравето си и предпочитайки да остане под карантина у дома.

Много хора смятаха, че Нурмагомедов може да лети за САЩ, просто трябва да помоли руските власти, но не е искал да направи това.

Ако сте постигнали нещо, не се изненадвайте на критиката, приемете я спокойно и с разбиране. Като цяло ще бъде идеално, ако вземете плюсовете от тази критика и просто пуснете минусите. Преди нас имаше много велики хора, които промениха хода на историята на човечеството, но дори те не бяха подминати от човешките мнения. Така, че е нормално и ние да получаваме критика„, написа Нурмагомедов в Instagram.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".