Начало ММА UFC уволни Отман Азайтар ден преди мача му на UFC 257

UFC уволни Отман Азайтар ден преди мача му на UFC 257

UFC уволни Отман Азайтар ден преди мача му на UFC 257
0

Отман Азайтар вече не е част от UFC.

Германецът от марокански произход бе уволнен от организацията само ден преди събитието UFC 257, на което той трябваше да се изправи срещу Мат Фревола.

Боецът от леката категория не се яви на задължителният кантар вчера, което повдигна доста въпросителни за провеждането на двубоя. Оказа се обаче, че 30-годишният Азайтар не само няма да се бие на UFC 257, но вече не е част от най-елитната ММА компания.

Причина за внезапното отстраняване на боеца е нарушение на противоепидемичните мерки на „Бойния остров“. Новината за отстраняването на Азайтар бе потвърдена лично от Дейна Уайт.

Според президента на организацията, Отман се е опитал да вкара чужди лица в забранена зона.

Той и хора от отбора му са срязали гривните на ръцете си и са ги дали на някои извън балона, дори не знам как са успели да го направят„, заяви Уайт.

Някакъв човек е влязъл със залепена гривна, дошъл е със сак, настанил се е в стая, поразходил се из хотела, преоблякъл се и после е напуснал„.

Така вместо Азайтар, Мат Фревола ще се бие срещу Арман Царукян. Срещата ще бъде без категория (лимит 71.2 кг). 24-годишният руснак трябваше да се бие с Насрат Хакпараст на UFC 257, но срещата пропадна поради влошено здравословно състояние на Хакпараст.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.