Начало ММА UFC въвежда бонусна система с криптовалута
0

UFC въвежда бонусна система с криптовалута

UFC въвежда бонусна система с криптовалута
0

Най-елитната ММА организация в света UFC и един от техните спонсори, Crypto.com, ще раздават допълнителни финансови стимули за бойците. От следващото събитие на веригата, което ще се проведе тази неделя 10.04, в Джаксънвил, Флорида, някои бойци може и да получат бонуси, които ще бъдат наричани „Fan Bonus of the Night“. Тези бонуси ще бъдат решавани от феновете, които ще могат да гласуват за любимите им бойци и спортистите да получават криптовалути на стойност хиляди долари.

Всяка галавечер трима бойци ще могат да печелят допълнителни премии. Трите крипто-бонуса ще бъдат с размери 30 000, 20 000 и 10 000 щатски долара. Феновете ще могат да гласуват до три пъти на Crypto.com/Fa, като вотът се открива и закрива преди и след края на галата.

През юли, 2021-а, Crypto.com подписаха с UFC за спонсорство на стойност 175 милиона долара.

„Новите крипто-бонуси са страхотен начин да въвлечем феновете още повече в нашия спорт и едновременно с това техните любими бойци да получават повече пари за невероятните им представяния“, коментира президентът на UFC Дейна Уайт.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".