Начало ММА Хенри Сехудо хвърли ръкавицата към Конър Макгрегър
0

Хенри Сехудо хвърли ръкавицата към Конър Макгрегър

Хенри Сехудо хвърли ръкавицата към Конър Макгрегър
0

Враждата между бившите шампиони на UFC Хенри Сехудо и Конър Макгрегър ескалира и „Tiple C“ предизвика ирландеца на двубой.

Двамата бивши носители на пояси в две дивизии в най-елитната ММА организация в света разменяха обиди на няколко пъти в социалните мрежи и много хора не разбират защо.

„Стига с глупостите, Конър. Двоен шампион срещу двоен шампион. Кой ще бъде първият шампион в три категории? Нека те разкомпроментирам, Конър. Дори имаш преиумщество 10 инча в обхвата на ударите. Ще се бия с теб на 70-килограма“, категоричен бе Сехудо, който е екс-шампион в дивизиите за 62 и 57 килограма.

Във видео обръщение в Twitter Сехудо отново изтъкна олимпийския си медал от Игрите в Пекин, 2008.

„Стига с тези сладки приказки в Twitter. Да, ти ще ми донесеш много пари и затова искам да се бия с теб. Но помисли и за това. И двамата имаме по две титли, но ти нямаш олимпийски медал, а аз имам…….искам да те разкомпроментирам на живо по пей-пър-вю. Чакам!“, допълни Сехудо.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".