Начало ММА Поляк спря победната серия на Георги Валентинов (ВИДЕО)

Поляк спря победната серия на Георги Валентинов (ВИДЕО)

Поляк спря победната серия на Георги Валентинов (ВИДЕО)
1

Георги Валентинов допусна загуба със събмишън в дебютната си среща за полската верига EFM Show. Българският ММА боец, който прекъсна серията си от три поредни успеха, участва в зрелищно шоу в Полша в деветата от общо 13-та срещи от програмата.

Валентинов се изправи срещу полския състезател Игор Михалишин в 3-рундов мач в категория до 77 килограма.

 

Двамата тръгнаха с игра в стойка, държейки дистанция с кикове си. Първото точно попадение бе за Валентинов, но опонентът му също показа зъби в началните секунди. След два поредни лоу кика, 28-годишният старазагорец се ядоса и се хвърли смело да събаря Михалишин. Захващането за ниската част на крака на поляка се оказа успешно и след секунди Игор бе на пода.

Георги направи захват, а след известна борба помежду им по-младият Михалишин се измъкна и направи контра захващане. Валентинов бе притиснат до мрежата и Михалиниш започна да го налага с юмруци. Българинът направи опит да се освободи, но бе в изключително неудобно положение. Михалишин побърза да се възползва и приложи гилотина, при която Георги поиска прекратяване. Съдията прекрати срещата 40 секунди преди края на първия рунд. 

Махилишин прояви неспортсменско отношение секунди след края на мача, като се заяде с Валентинов и не пожела да приеме поздрава. Малко по-късно полякът се извини.

Това е едва шеста загуба за Валентинов от 27 двубоя в ММА, за който това бе първа поява на бойната сцена от 18 месеца насам. За Михалишин е осми успех от 10 мача.

Comment(1)

Comments are closed.