Начало ММА Конър Макгрекър и Пьотр Ян се „захапаха“ в социалните мрежи
0

Конър Макгрекър и Пьотр Ян се „захапаха“ в социалните мрежи

Конър Макгрекър и Пьотр Ян се „захапаха“ в социалните мрежи
0

Временният шампион в категория „петел“ в UFC Пьотр Ян и бившият носител на два пояса в същата ММА верига Конър Макгрегър участваха в словесна „престрелка“ в Twitter. Реакцията на Макгрегър относно импровизирана класация на най-добрите боксьори в UFC предизвика Ян, който прикани ирландеца на двубой.

…..Ян е добър, харесвам стила му. Но и него ще го разкъсам“, написа „The Notorious“ в Twitter, като преди това не пропусна да спомене, че е побеждал останалите трима бойци в класацията. Ето как отвърна и Ян.

„Конър, всички знаем, че обичаш да говориш, но нека преминем към същество. Ако наистина искаш да се боксираме, или бием, не ме интересува от категорията, или правилата. Обзалагам се, че ще се скатаеш“, написа руснакът в отговор на публикацията на Макгрегър.

Бившият шампион при 66 и 70-килограмовите не му остана длъжен, но отговори по-скоро иронично, а не агресивно, като дори нарече Пьотр „мъник“.

„Няма проблем, мъник. Ще уредим спаринг, или нещо подобно в бъдеще. Ще приема теб и отбора ти в Ирландия по време на някое от шоутата на боксов клуб „Кръмлин“. Ще го измислим, хлапе. Господ да те благослови“, отговори шеговито Конър.

На кого залагате в евентуален боксов двубой между Пьотр Ян и Конър Макгрегър?

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".