Начало ММА Усман и Колби си размениха смъртни заплахи в ефир (ВИДЕО)

Усман и Колби си размениха смъртни заплахи в ефир (ВИДЕО)

Усман и Колби си размениха смъртни заплахи в ефир (ВИДЕО)
0

Реплики като „Ти си мъртвец! Следващия път си мъртвец“ и „Вече ти счупих лицето!“ се чуха по време на шоуто след края на „UFC Fight Night 178“.

Колби Ковингтън победи Тайрън Уудли в главното събития на вечерта и пожела битка с шампиона в полусредна категория Камару Усман. Двамата бяха включени във видео разговор, в който емоциите взеха превес.

„На никого не му пука за теб, ти си жалък. Получи най-жалкото решение в историята на спорта (б.р. съдията спря дискусионно първата им битка)“, заяви Колби.

„Виж ме в очите. Аз ти счупих лицето“, отвърна Усман и Ковингтън се разкрещя.

„Защо не ме видиш в октагона тогава. Ще видиш какво ще ти се случи следващия път, принцесо“, закани се претендентът и продължи да сипе обиди. Усман се засмя истерично и след 2-минутният спор беше прекъснат от водещата.

Първата им битка предложи зрелище и мнозина си пожелаха реванш.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.