Начало ММА Усман: Ще бъде велико да се бия с Нурмагомедов
0

Усман: Ще бъде велико да се бия с Нурмагомедов

Усман: Ще бъде велико да се бия с Нурмагомедов
0

Действащият шампион на UFC в полусредна категория Камару Усман оцени вероятността от организиране на битка с бившия шампион в лека категория на UFC Хабиб Нурмагомедов, който се оттегли от професионалния спорт.

Битката с Хабиб ще бъде абсолютно най-голямата битка в историята на UFC, но проблемът е, че няма да се състои. Хипотетично, въпреки че и аз наистина не вярвам в това, има повече шансове да се организира битка между Усман и Джордж Сейнт Пиер, отколкото битка между Усман и Хабиб Нурмагомедов, която никога няма да бъде„, каза шампионът.

Усман „нокаутира” Конър (видео)

Усман коментира и новината, че бившият шампион в полусредна категория на Strikeforce Ник Диас планира да поднови професионалната си кариера след шестгодишна пауза.

Ако наистина е готов да се състезава, ще е интересно. Представете си, че Ник Диас е отново на върха и се бори за титлата – това е огромна битка, каквото и да се каже. Ако Ник наистина се върне и покаже нещо впечатляващо, разбира се, винаги бих имал интерес„, каза Усман.

Миналия уикенд той направи четвъртата си успешна защита на титлата, нокаутирайки брутално Хорхе Масвидал във втория рунд.

Усман прибра най-голяма сума от UFC 261 (СТАТИСТИКА)