Начало Видео Премии в ЦСКА след успехите на Държавното първенство (ВИДЕО)

Премии в ЦСКА след успехите на Държавното първенство (ВИДЕО)

Премии в ЦСКА след успехите на Държавното първенство (ВИДЕО)
0

С премии и награди посрещнаха състезателите си в Клуб по кикбокс и муай тай ЦСКА след Държавното първенство в стил К1 и фул контакт. В Пазарджик „червените“ завършиха на четвърто отборно място в стил фул контакт и  пето в общото класиране. Тимът участва с 15-сет свои бойци и стигна до 15-сет медали. Четири кикбоксьори на ЦСКА ликуваха и с шампионските титли.

При завръщането си в София и на първата тренировка от ръководството на клуба организираха кратка церемония, на която наградиха своите призьори. Паричните премии и награди, които бяха осигурени от спонсорите на отбора, бяха връчени от председателя на клуба Иван Велчев, старши треньора Станислав Бахчеванов и един от спонсорите на клуба Росен Петров.

„Генералните спонсори на клуба за пореден път се бяха погрижили медалистите ни да бъдат наградени по достоен начин с парични и предметни награди. – заяви старши треньора Станислав Бахчеванов. – Благодарим на всички, които подкрепяте и насърчавате развитието на клуба и неговите състезатели. Нашата цел е развитието на детско- юношеската школа спомагайки за осъзнаване значението на спорта за здравето на практикуващите го, както и за повишаване на физическата и спортна култура сред децата и младежта.“

ЦСКА влезе в топ 5 на фул контакт със 7 дебютанти в отбора (СНИМКИ)

До медалите в зала „Васил Левски“ в Пазарджик стигнаха Пауло Велев, Андрей Димитров, Милен Стоянов, Найм Селим, Георги Ников, Пламен Павлов, Цветан Добрев, Моника Генчева, Виктор Ганчев, Алекс Димитров, Домник Йедржейцзик, Никола Попниколов, Божидар Арсов, Веселин Димитров и Симеон Недков.