Начало Кикбокс и муай тай ЦСКА влезе в топ 5 на фул контакт със 7 дебютанти в отбора (СНИМКИ)

ЦСКА влезе в топ 5 на фул контакт със 7 дебютанти в отбора (СНИМКИ)

ЦСКА влезе в топ 5 на фул контакт със 7 дебютанти в отбора (СНИМКИ)
0

Кикбокс и муай клуб ЦСКА влезе в топ 5 на Държавното първенство по кикбокс в стил фул контакт за всички възрастови групи. В Пазарджик „червените“, които бяха основани преди 9 месеца, участваха с 15 състезатели, а седем от тяха бяха абсолютни дебютанти. Те донесоха на своя тим 4 шампионски титли, както и четири втори и седем трети места. Това им отреди четвърто място или на косъм от почетната стълбичка в дисциплината.

ЦСКА влезе в топ 5 и на общото класиране по медали от двете първенства през уикенда – К1 и фул контакт, със своите 15 медала.

„Горд съм и иключително  доволен от всички наши бойци и това призово и достойно класиране. – коментира старши треньорът на ЦСКА Станислав Бахчеванов, който не пропусна да благодари на президента на клуба Иван Велчев, на своя помощник Венци Василев, както и на Гриша Ганчев за предоставената база. – Всички се представиха страхотно и дадоха най доброто, на което са способни и подготвени. Продължаваме да работим, да надграждаме и създаваме шампиони, достойни да защитават честта и емблемата на нашия велик отбор ЦСКА.“

Шампиони са Пауло Велев (юн. старша, 67 кг., фул контакт), Андрей Димитров (юн. старша, 54 кг., фул контакт), Милен Стоянов (юн. старша, 58 кг.,  фул контакт) и Найм Селим (13-14 г., 54 кг., К1).

Сребърни медалисти са Георги Ников (54 кг., юн. старша, фулконтакт), Пламен Павлов (54 кг., юн. старша, К1), Цветан Добрев (86кг., мъже, фул контакт), Моника Генчева (48 кг., дев. мл.възраст, фул контакт).

С бронзови медали от Пазарджик си тръгнаха Виктор Ганчев (60 кг., мъже, К1), Алекс Димитров (71 кг., юн. старша, К1), Домник Йедржейцзик (мъже, +91 кг., К1), Никола Попниколов (81 кг), Божидар Арсов (81 кг., мъже, фул контакт), Веселин Димитров (71 кг., юн. старша, фул контакт), Симеон Недков (+86 кг., юн. младша, фул контакт).

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.