Начало Senshi Професионалната лига на KWU с втори международен лагер в София за 2021-ва

Професионалната лига на KWU с втори международен лагер в София за 2021-ва

Професионалната лига на KWU с втори международен лагер в София за 2021-ва
0

Международната професионална лига на Световния киокушин съюз (KWU) отново организира международен лагер за състезатели, инструктори и съдии. Събитието ще бъде в София, а тренировките ще се проведат в „Арена Армеец“ в периода 20-23 май.

Това ще е четвърти семинар по правилата на Международната професионална лига на KWU за 2021-ва –  KWU SENSHI и KWU Full Contact, и за втори път той ще бъде отворен за чуждестранни участници. Заявки от чуждестранните участници ще се приемат до 9-ти май на email: kwunion2011@gmail.com (като изпратите попълнен формуляр: Application KWU)

Програмата традиционно ще включва двуразови и триразови тренировки, а отново участниците ще бъдат разделените на две основни групи –  състезатели и инструктори.

К1 легендата Петер Артс отново пристига в България, за да обучава родни и чуждестранни бойци.

След отличната работа, която свърши с инструкторите през месец март във Варна, четирикратният световен шампион в тежката категория на К1 Гран при Семи Шилт отново получи задача да ги обучава. Отговорната мисия той ще подели с шихан Тихомир Атанасов и шихан Асен Асенов, които са членове на Управителния съвет на Българска карате киокушин федерация.

Четирикратният световен шампион в К1 Семи Шилт ще продължи своята работа с инструкторите.

Върху техниката на състезателите ще работят К1 величията Ернесто Хусто и Петер Артс, както и друго голямо име от легендарната кикбокс верига, но също така и киокушин шампион  – шихан Александър Пичкунов. Обучението ще се води още и от шихан Иво Каменов – председател на Професионалната лига на KWU и президент на Националната асоциация на бойните спортове в България

 

Настаняване, хранене, участие в семинара и PCR тест след пристигане, са за сметка на организатора. PCR тест за влизане в страната и транспорт са за сметка на участниците. Тестът трябва да е направен не по-късно от 72 часа преди пристигане в България.

Ернесто Хуст ще работи с професионалните състезатели.