Начало ММА Уудли отказа да се бие в Лондон
0

Уудли отказа да се бие в Лондон

Уудли отказа да се бие в Лондон
0

Бившият шампион на UFC в полусредна категория Тайрон Уудли няма никакво намерение да се завръща в октагона за събитието на веригата в Лондон.

Гала-вечерта в британската столица е насрочена за 16 март 2020 г., но „Избрания“ не се вижда на нея. За последно Уудли се би през март тази година срещу Камару Усман, от когото загуби титлата. След това имаше насрочен двубой с Роби Лоури през юни, но се оттегли от него заради контузия. По време на чат на живо в социалните медии с фенове, „Избрания“ категорично отхвърли възможността да се бие в UFC Лондон.

„Жадувам да си върна колана и да гледам всички тези пресконференции и супер тъпо, човече. Правят така, че титлата да изглежда смотана. Така че трябва да се завърна. Всеки си мисли, че знае какво става, докато не попадне в определена ситуация. Мрънкат, искаха да бъда шампион по различен начин, но аз бях шампион по моя си начин. Сега всички разбирате, че е по-различно. Друго е когато си в такава ситуация. Толкова много изисквания, толкова много простотии, с които трябва да се оправяш. Готов съм скоро да се бия, човече. Искат да отида в Лондон. Майната му това, няма да пътувам чак до там, за да се бия. Аз съм 5-кратен световен шампион, ще се бия тук, мамка му. 18 януари, 25 януари, 8 февруари, искам мач в САЩ. Не ми се ходи в чужбина, за да се бия. Щом изляза от страната, ще е на почивка“, каза Уудли.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.