Начало ММА UFC принудили Уудли да се бие в Лондон
0

UFC принудили Уудли да се бие в Лондон

UFC принудили Уудли да се бие в Лондон
0

Бившият шампион на UFC не е получил възможност от организацията да откаже двубоя с Лион Едуардс в Лондон, разкри англичанинът.

Сблъсъкът от полусредна ще е основното събитие на UFC on ESPN+ 29, като американецът категорично отказваше да пътува до британската столица за него, но в крайна сметка ще се бие в „О2 Арена“.

„Тайрон се опитваше да си намери извинение да не прелита Океана и да не идва в Лондон. Но UFC го принудиха. Не му оставиха избор. Стана насила. Знае, че за него е опасно и, след като го победя, какво му остава? Знае, че е рисковано. Ходих до Вегас и се видях с Шон Шелби и Дейна Уайт, а те казваха: „Нямаш друг избор“. Ако откажеше да се бие с мен, щях да го извадят от ранглистата. Не му оставиха вариант. Трябваше да приеме. Не може да чака мач за титлата, защото това няма как да се случи. Единственият му смислен вариант е срещу мен“, каза Едуардс пред MMA Junkie.

Британецът, изглежда, няма нищо против и размяната на реплики между двамата, която стартира след обявяването на двубоя помежду им. „Лесно е човек да го ядоса. Да влезе в главата му. Нямам против да го прави през целия лагер. Забавно е. Приема го много сериозно. Музиката му е тъпа, така че не знам защо се ядосва“.