Начало ММА Уудли и Ковингтън с план за рестарта на UFC
0

Уудли и Ковингтън с план за рестарта на UFC

Уудли и Ковингтън с план за рестарта на UFC
0

Тайрон Уудли вече е наясно срещу кого иска да се изправи след подновяването на двубоите от UFC и това определено не е Лион Едуардс, с когото трябваше да се бие в Лондон.

Той използва социалните медии, за да изяви желанието си да премери сили с Колби Ковингтън при първа възможност.

„Съжалявам, фенове. Направо съм разбит от това. Пратих съобщение на Дейна Уайт и му казах, че съм готов за неделя. Но след това ми каза, че срещата отпада. Ще се справим заедно с това, не го приемайте лековато. Когато всичко си дойде на мястото, ще сме аз и онзи въздухар Ковингтън. Не искам да чувам друго име“, написа Уудли в Instagram след като шоуто в Лондон беше отменено.

View this post on Instagram

#repost from @arielhelwani Fans I'm sorry😔! I'm shattered by this! I texted @danawhite and told him I'm in for Burns sat (Sat ONLY). I then was told the card was off. We will make it through this together. Don't take it lightly. When we are back and running its me and Clout Chasing Covington. Don't want to hear another name! #TalkIsOver Thanks all my supporters. @mommawoodd @missionusa #SteveWoodley @phokingqui @metabolicmeals @cbdmd.usa @monsterenergy @dinthomas @coachdukeroufus @ericbrown1954 @edbilbasoo @dfunk59 @syrius2 @iammilliereid @americantopteam @roufusport @mike_swick @akathailand @adamweitsman @championmuhsin @fasthandsproductions @dr_sschu @illwavybrooks86 @jucao21 #DrewFromTheLou #Dillion @attatl and all other partners!

A post shared by Tyron Woodley (@twooodley) on

Напълно очаквано, това не се хареса на Лион Едуардс и той настоя, че съперникът му си търси извинение да не се бие с него.

„Този двубой ще се случи, когато всичко се нормализира. Не бягай сега, хлапе, майната му на невестулката Ковингтън“, написа той в Twitter.

Малко по-късно Колби Ковингтън обаче потвърди, че вече се е разбрал с Уудли и само чака подновяването на UFC.

„И двете страни бяха съгласни. Тайрон Уудли никога не се беше съгласявал да се бие с мен. За пръв път той и семейството му са готови за мен и беше съвсем близо до реализиране, но, изведнъж, ни дръпнаха щепсела и няма къде да се бием“, призна той пред MMA Fighting.